ESOGÜ Hastanesinden Bir Yenilik Daha

ESOGÜ Hastanesi Tıp Fakültesi yeni bir uygulamaya imza attı. Daha önce hastane web sitesi aracılığı ile Randevu Alma, Randevu Sorgulama, İptal ve Tektik Sonuçlarını internet ortamından takip edebilen hastalarımız tetkik sonrası raporlarının çıkıp çıkmadığını hastane web sitesinden takip edebilecekler. Ana sayfamızda bulunan ‘E- laboratuar’ kısmından, ‘Sonuçlar İçin Tıklayınız’ sayfası açıldığında ‘Rapor Durum Sorgulama’ Bölümünden sadece kimlik no ve doğum yılları ile hastanemizde yaptırdıkları patoloji ve radyoloji tetkik raporlarının sonuçlanma durumlarını takip edebileceklerdir. ‘Rapor Durum’ bölümünde ‘Sonuçlanmıştır’ ibaresini gördüklerinde raporu teslim almak üzere hastaneye gelebilirler.

Tamamen hasta memnuniyetini amaçlayan bu sistemde hastalarımız sürekli telefon etmek zorunda kalmadan hastaneye sadece sonuç raporlarını almak için geleceklerdir.

Uzman hekimlerimiz ve tecrübeli sağlık kadromuzla hizmetinizdeyiz.
Tıbbi birimler sayfasına ulaşmak için aşağıdaki butonu kullanınız.
Merkezlerimize ulaşmak için tıklayınız.

Nöbetçi Eczaneler

Günlük Eczane Listesi

Eczacılar Odası Günlük Nöbet Listesi İçin Tıklayınız...
Email listemize katılın