ESOGÜ HASTANESİNDE ‘RESİM DOSTLARI’ SERGİSİ AÇILDI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Mermer Salon Sanat Galerisi’nde 8 Mart 2017 tarihinde ‘Resim Dostları’ sergisi açıldı. Açılışa ESOGÜ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş, ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal ve Figen Üner katıldı.

Bu yıl 2.si düzenlenen karma resim sergisinde E. Gözde Vural, Birgül Büyükkıdan, Nevin Aksoy, Betül Duman, Heval Yıldız Karasu, Nimet Ertürk, Emine Variçli, Esra Yıldız, Elif Sevinç, Dilara Tüfek, Emir Kurtuluş, Gülhan Erenoğlu, Nuray Çiftkanat, Ayşe Çavuşoğlu, Ebru Sağdıç, Berçem Çelik ve Ezgi Sezer Eryıldız’ın eserleri sergilendi.

Büyük beğeni toplayan sergi ziyaret etmek isteyenler için 8- 10 Mart tarihleri arasında açık kalacak.