ESOGÜ HASTANESİ’NDE 23 NİSAN COŞKUSU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi Poliklinikler Girişi’nde, Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü öğrencileri ‘Her Çocuğa Bir Umut’ projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi. Onkoloji Binası Girişi’nin çeşitli süslemeler ve balonlarla donatılmasıyla başlayan etkinlikte; çocukların yüzleri rengarenk boyanarak, onlarla oyunlar oynandı, şarkılar söylendi. Onkoloji Servisi’nde yatan çocuklar da ziyaret edilerek her birine bayraklar dağıtıldı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği ile Çocuk Cerrahi Servisi de rengarenk süslemelerle süslendi. Hastanede tedavi olan çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral verme amacıyla düzenlenen etkinlik, çocuklara boyama kitabı ve boyama kalemleri dağıtılması ile sona erdi.