Esogü'den Kızılay'ın Kan Bağışı Çağrısına Tam Destek

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kızılay’ın kan bağışı çağrısına desteğini sürdürüyor.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Arslantaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Koray Harmancı, ESOGÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Kızılay’ın son zamanlarda yapmış olduğu kan bağışı çağrısına destek olmak amacıyla Kan Bankası’nda kan bağışında bulundular.

Kan vermenin önemine dikkat çeken Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, “Kan vermek insanlık ve vatandaşlık görevidir. Bizim insanımız çok merhametli, çok duyarlı. Ancak ihtiyaç hala devam ediyor. Çünkü kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. İnsanı yaşatmak hepimizin görevidir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın geleneğinden gelen bir milletiz, bu nedenle vatandaşlarımızı kan vermeye, Kızılay’ımıza destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

1402019 Kişi ziyaret etti.