ESOGÜ Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Doç. Dr. Taner ULUS : 3 Boyutlu Sistem Hakkında Açıklaması
ESOGÜ Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Doç. Dr. Taner ULUS : 3 Boyutlu  Sistem Hakkında Açıklaması

Üç boyutlu haritalama sistemi, karmaşık kalp ritim bozukluklarının tedavisinde kullanılan bir sistemdir. Bu tür ritim bozukluklarında ilgili bölgenin bulunup tedavisinin yapılması oldukça güçtür.Özel deneyim gerektirmektedir ve işlem süreleri genelde daha uzun olmaktadır. Merkezimizde yaklaşık 4 yıldır üç boyutlu haritalama sistemini kullanarak bu tür kompleks ritim bozukluklarının tedavisi yüksek başarı ile yapılmaktadır.

Üç boyutlu sistem bu tür ritim bozukluklarında özellikle tedavi başarısını arttırmak, işlem süresini kısaltmak ve radyasyon maruziyetini azaltmak bakımından önem arz etmektedir. Bu sistem ile  Eskişehir deki diğer hastanelerden ve diğer illerden gelen hastalar hastanemizde tedavi edilmektedir.