ESOGÜ HASTANESİNDE HASTA HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından 26 Ekim Hasta Hakları Günü kutlandı.
Hastane poliklinikler girişinde kurulan standda hastalara hasta hakları konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL ve Halkla İlişkiler ve  Hasta Hakları Sorumlusu Esin GÖKALP ‘in katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirmede; Hastaların sorumluluklarından da bahsedilerek, bilgilendirici broşürler dağıtılırken çikolata ikram edildi.

Hastalarla yapılan görüşmelerde birimin amacının, sorunların yerinde çözümlenmesi olduğu belirtilirken, hastaların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, birime başvuruda bulunabilecekleri, hasta ve hasta yakınlarının da hastane kurallarına uymaları gerektiği belirtildi.