ESOGÜ Hastanesi’nde Görev Yapan Hemşire’nin Başarısı

Türk Neonatoloji Derneği'nin düzenlediği prematüre bebeklerin sorunlarına çözüm aranılan, farkındalık yaratılmada güzel etkinliklerden biri olan Prematüre Bebek temalı “Benim Umut Dolu Küçük An’ım” konulu fotoğraf ve video yarışması düzenlendi. Yarışma sonucunda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Bölümü Hemşiresi  Melike ÇEVEN HALAT video dalında birincilik ödülünü kazanarak 1. olmuştur. 1.lik ödülünü ESOGÜ Yenidoğan Yoğun Bakım adına aldığını, çünkü bütün hemşirelerin oradaki bebeklere hemşireliğin yanında anne gibi baktıklarını ifade ederek videoda kendisi ile birlikte emeği geçen eşine ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettiğini söyledi.