ESOGÜ Hastanesi'nde Yeni Tomografi Cihazı Hizmete Girdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık,Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kazandırılan yeni tomografi cihazı hizmete girdi.
Törene Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan GÖNEN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL ve Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mahmut KEBAPÇI  katıldı. Açılışta konuşan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, "Hastanemize kazandırmış olduğumuz son teknoloji ürünü ve az radyasyon veren tomografi cihazımızın Üniversitemiz, Eskişehir'imiz ve tüm bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra hastalarımız daha konforlu bir cihazla tedavi imkanı bulacak. Ben yeni tomografi cihazımızın temin edilmesine katkıda bulunan bütün mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

2038063 Kişi ziyaret etti.