ESOGÜ HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİNDE YILBAŞI KUTLAMASI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Büyük Çocuk Servisi’nde tedavi görmekte olan çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenlendi. Büyük Çocuk Servisi yılbaşı süsleriyle donatılıp, yeni yıl ağacı süslendi. Hastane Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL ,Doç. Dr. Nurdan ACAR, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan TEKİN ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Özcan BÖR, Doç. Dr. Coşkun YARAR, Doç. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN’ın katıldığı  Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri Tülin GÜRDAL, Nurdan KAYA’nın öncülüğünde hazırlanan 3.sınıf öğrencilerinin gösterileri tedavi gören çocukları ve ailelerine moral kaynağı oldu. Kutlama çeşitli gösteriler ve masal kahramanlarının eğlenceli dakikalarından sonra hediye dağıtımı ve pasta kesilmesinin ardından sona erdi.