ESOGÜ Hastanesinde Kanser Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

ESOGÜ Hastanesi’nde 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. 4 Nisan Çarşamba günü Servet Bilir Onkoloji Merkezinde Eskişehir Sanat Derneği ve Kanserle Yaşam Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği resim sergisi açıldı.  Resim sergisine Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Nurdan ACAR ve çok sayıda sanatsever ile hastalar katıldı. Sergide yer alan eserler satışa sunuldu ve geliri Kanserle Yaşam Derneği’ne bağışlanacağı belirtildi. Etkinlik kapsamında 5 Nisan Perşembe günü Kemoterapi Merkezinde tedavi olan hastalar için Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal dernekte görev yapan gönüllülere ve kemoterapi merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Konserde hastaların keyifli zaman geçirmesi hedeflendi. Hastalardan gelen istek parçaları ile konser sona ererken ve tedavi gören hastalar moral depolandı.

2038092 Kişi ziyaret etti.