ESOGÜ HASTANESİ’NDE HASTANE PERSONELİ VE HASTA YAKINLARI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Başhekimlik tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Hastane yemekhanesinde düzenlenen iftar programının hastane içinde düzenlenmesi dolayısıyla katılım yoğun oldu. İftar Başhekim Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL, Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL ve Hastane Başmüdürü Mesut SARIBARDAK’ın katılımıyla gerçekleşti. Hastane çalışanları ve hasta yakınları arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için düzenlenen organizasyon katılanlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, Başhekim Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL iftara katılan herkese teşekkür ederek hastanede tedavi gören hastalara da acil şifalar diledi.