ESOGÜ Hastanesi Hastalarını ve Personelini Bayramda Yalnız Bırakmadı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının Ramazan Bayramını kutladı. Ziyaret Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP, Nöbetçi Müdür Mustafa ÇELİK ve Süpervizör Seda Sultan UĞURLU’nun katılımıyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı. Hastanemizde tedavi gören çocuklara da oyuncak dağıtımı yapılarak yüzlerinin gülümsemesi sağlandı. Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları ise bu anlamlı bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler.