ESOGÜ HASTANESİ ÇALIŞANLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından "Pilav Günü" etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 6.sı düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Cumhuriyet Parkı havuz başında gerçekleşti.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL, Hastane Başmüdürü Mesut SARIBARDAK, Diş Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Nuray TÜLOĞLU ve Diş Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Batu Can YAMAN’ın katıldığı organizasyon, kurum çalışanları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini sağladı. Hasta ve hasta yakınları ile üniversite öğrencilerinin de katılımıyla etkinlik herkes için motivasyon kaynağı olurken yorucu iş günün ardından keyifli anların yaşanmasına neden oldu.