ESOGÜ Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü Kutlandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Neonatoloji Bilim Dalı  ve Yenidoğan Yoğun Bakım Ekibi tarafından 17 Kasım Dünya Prematüre Günü Etkinliği düzenlendi. Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonu’nda “Küçük Doğmak Büyük İnsan Olmaya Engel Değildir” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL,  Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aysen AKALIN, Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan TEKİN ve emekli öğetim üyesi Prof. Dr. M. Arif AKŞİT konuşma yaptı. Etkinlikte Dönem II Proje Grubu’nun yaptığı açıklamaların ardından hastanede dünyaya gelen prematüre bebeklerin görüntüleri katılımcılara sunuldu. Defne AYDEMİR’in piyano ve Rüya Deniz GÜVEN’in  yan flüt müzik dinletilerinin ardından kutlamalar pasta kesimi ve verilen kokteylle son buldu.