ESOGÜ Hastanesi’nde ‘’Pulmoner Rehabilitasyonda Hemşirenin Rolü’’ Anlatıldı.

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Pulmoner Rehabilitasyonda Hemşirenin Rolü’’ konulu eğitim hastanede görev yapan hemşirelere 23.11.2018 tarihinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Hatice TEL AYDIN tarafından verildi. Başhekimlik toplantı salonunda Toplam 5 saat süren eğitimde pulmoner rehabilitasyondan yararlanabilecek hasta grupları, pulmoner rehabilitasyon uygulamaları, pulmoner rehabilitasyon sürecinde hemşirelerin üstlendikleri roller ve sorumluluklara yer verildi. Eğitim süresince katılımcıların konu ile ilgili soru ve görüşlerinin de alındığı eğitimin sonunda katılım belgesi dağıtıldı.