ESOGÜ’DE YENİ YIL COŞKUSU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tedavi gören çocuklar için Pediatri Seminer Salonunda yeni yıl kutlaması düzenlendi. Etkinlikte Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3.Sınıf Öğrencileri, Doç. Dr. Esra DERELİ önderliğinde Pinokya’ya Pinasya adında bir arkadaş hediye edildiği Pinasya Drama oyunu sahnelendi. HAMER ‘den katılan Deniz EROL KARACA ve ekibi Çocuk şarkıları ve Halk Müziğinden oluşan canlı müzik dinletisi yaptılar. Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Neonatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan TEKİN ve bölüm öğretim üyelerinin katıldığı etkinlikte pasta kesilerek yeni yıl için güzel ve umut dolu dilekler dileyen çocuklar keyifli dakikalar geçirdiler.