ESOGÜ HASTANESİ’NDE YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROFRAMI YAPILDI
21.05.2024

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 15 Nisan-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı" düzenlendi. ESOGÜ Hastanesi yoğun bakımlarda çalışan hemşirelerin görevlerini etkin ve verimli şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı Sağlık Alanı Sertifikalı Eğitim Standartları doğrultusunda planlanan bu yıl 6.’sı düzenlenen 11 kişinin katıldığı programda 15 gün teorik, 15 gün uygulamalı birçok hocamızın eğitimci olarak yer aldığı toplam 30 gün süren programın sonunda kursiyerlere Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilen sertifikaları verildi.

Eğitim ve Gelişim Hemşiresi ve Program Sorumlusu Emine Çetin ATAY tarafından düzenlenen "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon Programı" ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakımlarda görev yapan hemşirelerin yanı sıra; Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Hemşirelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.