İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN DOÇ. DR. UĞUR BİLGE’YE ESOGÜ HASTANESİ YÖNETİMİ TARAFINDAN VEDA
23.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve ESOGÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Uğur BİLGE’nin, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanması sebebiyle ESOGÜ Hastanesi Başhekimliği tarafından hastaneye vermiş olduğu hizmetler için teşekkür toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ insan sağlığını ilgilendiren hizmetlerin çok önemli olduğunu ve Doç. Dr. Uğur BİLGE’nin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancının sonsuz olduğunu belirtti.  Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL; Doç. Dr. Uğur BİLGE’ye hastaneye vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ederek yeni görevinde başarı temennilerinde bulundu. Hastanede 5 ay başhekim yardımcılığı görevinde bulunmuş olan yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur BİLGE;  il düzeyindeki sağlık hizmetlerinin verimli bir şekilde yürütülmesi ve sağlıkta dönüşüm süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldığını söyleyerek, ESOGÜ Hastanesi yönetimine bu organizasyonu düzenledikleri için memnuniyetini dile getirdi.