ESOGÜ HASTANESİ’NDE YENİLENEN GASTROENTEROLOJİ BİLİM DALI POLİKLİNİĞİ HİZMETE GİRDİ
23.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Gastroenteroloji Bilim Dalı polikliniği tümüyle yenilenerek 08 Mart 2018 tarihinde hizmete açılmıştır. Açılışa Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül, Hastane Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, Doç. Dr. Nurdan Acar katıldı. Yenilenen poliklinikte modern endoskopi, floroskopi (Röntgen) ve ultrasonografi cihazlarıyla- birkaç tetkik hariç- hastalarımızın artık başka bir merkeze sevkine gerek bırakmayacak bir üniteye kavuşulmuştur. Açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından yenilenen poliklinik gezildikten sonra etkinlik kokteyl ile sona erdi.