ESOGÜ HASTANESİ KARDİYOLOJİ ANABİLİM DALI PROF.DR.BÜLENT GÖRENEK’İN TOKYO RÜZGARI
23.09.2021

Geçen hafta Tokyo’da yapılan Uluslararası Elektrokardiyoloji Kongresi’nde son EKG teknikleri ve çarpıntılara güncel yaklaşımlar tartışıldı. Uluslararası Elektrokardiyoloji Derneği yönetim kurulu üyesi ve ESOGÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma   Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Bülent Görenek inmelerin en önemli nedenlerinden olan ‘Antriyum Fibrilasyonu' hakkında iki konuşma yapıp iki oturumda da başkanlık görevini yerine getirerek hem üniversitemizi hem de ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Prof. Dr. Bülent Görenek başkanlığında 2007 yılında İstanbul’da Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa’dan çok sayıda hekimin katıldığı toplantı düzenlenmiştir.