ESOGÜ HASTANESİ’NDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ
23.09.2021

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yeni göreve başlayan sağlık çalışanlarına oryantasyon eğitimi düzenlendi. Hastane Başmüdürü, Sağlık Hizmetleri Müdürü, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcıları, Eğitim ve Gelişim Birimi, İnsan Kaynakları, Hasta Hakları, Çalışan Hakları, Halkla İlişkiler ve alanında uzman hemşirelerin eğitimci olarak bulunduğu 3 günlük programda eğitime tabi tutulan 135 personele; hastane sürecinde ihtiyaç duyacakları bilgi, beceri, tutum, özlük hakları ve kurum kültürü eğitimleri verilmiştir. Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin Danacı; bu eğitimlerle yeni göreve başlayan ve çoğunluğu hemşire olan çalışanların istenilen etkinlik düzeyine en kısa sürede ulaşmalarının hedeflendiğini ifade ederken; ESOGÜ Hastanesi’nin Eskişehir ve bölgeye 889 servis, 121 yoğun bakım yatağı olmak üzere toplam 1010 hasta yatağı ile 3. düzey sağlık hizmeti sunan en eski ve en yetkin hastane olduğunu hatırlattı. Danacı; “Eğitimde amacımız hastalarımıza ve şehrimize hasta güvenliğini ön planda tutarak etkin hasta bakımı verilmesidir.  Çalışanların bölümlere ve hasta profiline özgü eğitimleri de kendi bölümleri içinde devam edecektir.” dedi.