ESOGÜ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE MÜDÜRÜ EMEKLİ OLUYOR
24.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 1979 – 2018 yılları arasında görev yaparak Döner Sermaye İşletme Müdürü olarak emekli olan Kasım KILIÇ için hastane Başhekimliği tarafından emeklilik kutlaması düzenlendi. Kutlama yemeğine katılan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL, 39 yıldır hastanede görev yapan Kasım KILIÇ’a hastaneye verdikleri hizmetler için teşekkür ederken yakınlarıyla birlikte huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. Hastaneye uzun yıllar hizmet veren KILIÇ, kendisi için hastane yönetimi tarafından hazırlanan plaket ve hediyesinin takdiminden sonra; çalıştığı süre zarfında birlikte el ele görev yaptığı arkadaşlarına ve hastane yöneticilerine teşekkür ederken hizmet bayrağını teslim ettiği gençlerin kurumu daha da ileri götüreceklerine olan inancını dile getirdi.