ESOGÜ HASTANESİ’NDE AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DÜZENLENDİ
24.09.2021

Hastanemiz Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 22.04.2019 tarihinde başlamıştır. 23.05.2019 tarihinde sona erecek olan programa katılan kursiyerlere 12 gün teorik, 10 gün uygulamalı olmak üzere toplam 22 gün sürecek eğitim sonunda, Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilen sertifikaları verilecektir.

Bu program ile Ameliyathanede çalışan Hemşirelerin görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütmesini sağlayacak bilgi, beceri ve tutumları kazanmaları amaçlanmaktadır. Sertifika programı Hastanemiz Ameliyathanesinde çalışan personelimizin yanı sıra, Sağlık Bakanlığı' na bağlı Eskişehir, Kütahya, Bozüyük, Konya, Niğde, Ordu ve Tekirdağ illerinde hizmet veren hastanelerden katılan toplam 23  kursiyer ile gerçekleştirilmektedir.