ESOGÜ HASTANESİ’NDE ANNELER GÜNÜ VE HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI
24.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP, Nöbetçi Müdür Mustafa ÇELİK, Süpervisör Seda Elmas YURDAKUL ve Süpervisör Belgin Yavuz SAN tarafından 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla hastane servisleri ziyaret edilerek yatan ve tedavi görmekte olan tüm anne ve anne adaylarının anneler günü kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette tebrik kartları takdim edilerek geçmiş olsun dilekleri iletildi ve güzel temennilerde bulunuldu. Bu güzel ziyaretten memnun kalan anneler ve anne adayları ise hastane ile ilgili memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. 12 Mayıs tarihinin aynı zamanda Hemşireler Günü olması dolayısıyla ziyaret edilen servislerde görev yapan hemşirelerin de bu anlamlı günü kutlanarak; tüm zor şartlara rağmen sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin rol oynayan ve mesleklerini her zaman fedakarlıkla yürüten hemşirelere meslek hayatlarında başarılar dilendi.