ESOGÜ HASTANESİ’NDE ÇOCUKLARIN MUTLU GÜNÜ
24.09.2021

Arçelik Gönüllüleri Beyaz Balık Oyun Odaları Proje Ekibi tarafından 1 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye genelinde yapılan projelerin 6. Olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde etkinlik ve oyun odası açılışı gerçekleştirildi. Oyun odasının duvarları Sobart Atölye Gönülleri tarafından renklendirildi.

Açılış, hastane Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL, Doç. Dr. Nurdan ACAR, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve servis sorumlularıyla birlikte Arçelik Tedarik Zinciri Direktörü Mustafa SOYLU, Arçelik Eskişehir Buzdolabı İşletmesi yöneticileri, Beyaz Balık Proje Ekibi ve resim atölyesi gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılıştan hemen sonra serviste tedavi gören çocuk hastaların keyifli vakit geçirdiği bu renkli alan için aileler memnuniyetlerini dile getirdiler.