ESOGÜ HASTANESİ HASTALARINI VE PERSONELİNİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKMADI
24.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının Kurban Bayramını kutladı. Ziyaret hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Nurdan ACAR, Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin DANACI, Halkla İlişkiler  Sorumlusu Esin GÖKALP, Nöbetçi Müdür Hakkı YILMAZ ve Süpervizör Sevilay CANKAS’ın katılımıyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı. Hastanemizde Pediatri Servisinde tedavi gören çocuklara da oyuncak dağıtımı yapılarak yüzlerinin gülümsemesi sağlandı. Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları ise bu anlamlı bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler.