ESOGÜ HASTANESİ’NİN ÇOCUK SERVİSİ DUVARLARI RENKLENDİRİLDİ
20.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Onkoloji Servisi gönüllü öğrenciler topluluğu tarafından servislerin duvarları renklendirildi. İlk kez kan bağışı için bir araya gelen Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi Mimarlık, Sosyal Hizmetler ve İktisat bölümü’nde okuyan sekiz öğrenci akrilik boya ile dört gün boyunca hasta çocukların ve çalışanların motive olması ve hastane içerisinde kendilerini iyi hissetmeleri amacıyla Büyük Çocuk Servisi’ni çizgi film karakterleri ve masal kahramanları ile donatıldı. Manevi değeri büyük olan bu güzel etkinlik için öğrencilere ESOGÜ Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda tanışma ve teşekkür amaçlı Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Nurdan Acar, Başmüdür Mesut SARIBARDAK, Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP ve Hastane Okulu Öğretmeni Çetin Yıldız tarafından teşekkür plaketi verildi. Kübra Hekim, Kübra Özdemir, Seda Nur Şenyiğit, Sena Kara, Atike Altınsoy, Şevki Turaş, Burak Sunar ve Radwan Jeek’in bulunduğu gönüllü öğrenciler topluluğu çalışmaları için ESOGÜ Hastanesi Yönetimi tarafından gönülden desteklendiği belirtilirken, yapılacak diğer çalışmaları için öğrencilere başarılar dilendi.