ESOGÜ HASTANESİ GENEL CERRAHİ ANABİLİM DALI 3 AYRI BÖLÜM İLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
27.09.2021

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Cerrahi Onkoloji, Gastroenteroloji Cerrahisi ve Transplantasyon bölümlerine ait poliklinik 3 ayrı birimde hizmet vermeye başladı.

Hem kanser cerrahi hem transplantasyon hem de sindirim sistemi hastalıkları ile ilgili ameliyatların artması ile beraber ileri düzey kanser cerrahisi, sindirim sistemi hastalıkları cerrahisi tedavisini yapan ekip poliklinikte de ayrı olarak iyi ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Prof. Dr. Bülent ÜNAL, Prof. Dr. İlter ÖZER, Prof. Dr. Murat ULAŞ ve 5 yandal araştırma görevlisi ile birlikte hizmet vermeye başladığı Cerrahi Onkoloji, Transplasyon ve Gastroenteroloji Cerrahisi poliklinikleri her gün hastalara hizmet vermektedir.