ESOGÜ HASTANESİ HASTALARINI VE PERSONELİNİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKMADI
27.09.2021

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Ramazan Bayramını kutladıZiyaret, ESOGÜ Hastanesi yönetimi adına Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP, Süpervizör  Ayşe Ayvazcık ve Engin Öztürk‘ün katılımı ile gerçekleşti. Bütün hastaları tedavi gördükleri birimlerde ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini ileten, hem de bayramlarını kutlayan Hastane Yönetiminin ziyareti hastalar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu özel günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette ayrıca içinde bulunduğumuz zor günlerde büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı. Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı.