YAYA GEÇİDİNDE DURMAYAN SÜRÜCÜ DURU İPEK’E ÇARPTI!
22.12.2021

13 Aralık 2021 tarihinde Eskişehir Atatürk Bulvarı üzerinde okuluna gitmek üzere annesinin arabasından inen 11 yaşındaki Duru İpek Öner yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken küçük kızı gören ilk şeritteki otomobillerin durması ancak diğer şeritteki sürücünün duramayıp çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Yoğun Bakım Servisi’nde kafatası kırıkları ve köprücük kemiği kırığı, beyinde travmatik subdural kanama, dalak ve böbrek yırtılması sebebiyle hastanemize yatırılan Duru İpek, 8. gün genel durumunun daha iyiye gitmesi üzerine Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Servisi’ne çıkarıldı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici, Dr. Öğretim Üyesi Gürkan Bozan, Dr. Öğretim Üyesi Eylem Kıral tarafından takip ve tedavisi devam eden küçük kız, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Tufan ÖGE tarafından ziyaret edildi.