ESOGÜ HASTANESİ’NDE EĞİTİM
7.07.2022

ESOGÜ Hastanesi’nde yeni göreve başlayan personeller için 04.07.2022 - 06.07.2022 tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri verildi. İş Sağlığı Güvenliği Sorumlusu Halime KÜÇÜK, İş Sağlığı Güvenliği Uzmanları Reşat DOĞRU, Murat ÇETİN, İlker ŞEN tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” olmak üzere, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP tarafından “Kurum Kültürü”, Çevre Denetim Birim Sorumlusu Fatma ÖVENLER tarafından “Atık Yönetimi”, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşireleri, Ceyda ALICIOĞLU, Pınar AYMAN, Derya UÇAR tarafından “Enfeksiyon Kontrol Önlemleri”, Eğitim ve Gelişim Birimi Hemşiresi Özlem MUSLUK tarafından “Anne Sütü– Emzirme Farkındalık ve Bebek Dostu Hastane ile Numune Transferinde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar”, Eğitim ve Gelişim Birimi Hemşiresi Özlem KERSU tarafından “Yüksek Manyetik Alan ve Bu Alanlara Girişte Uyulması Gereken Kurallar” son olarak Hemşire Ezgi ÇAKIR tarafından “Kan ve Kan Ürünlerinin Transferinde Dikkat Edilecek Noktalar” a değinildi. Hastaneden hizmet alan grubun hasta ve hasta yakınlarına gösterilmesi gereken sabır, hoşgörü ve güler yüzün önemi vurgulandı.