ESOGÜ HASTANESİ KURBAN BAYRAMI’NDA PERSONELİNİ VE HASTALARINI YALNIZ BIRAKMADI
18.07.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi Kurban Bayramı dolayısıyla, hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı. Ziyaret Hastane Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Dilek Çetinkaya, Sağlık Hizmetleri Müdürü Ayşe Kırcı, Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin Gökalp, Supervisor Sibel Sağcan’ın katılımıyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette ayrıca büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı. Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları ise bu bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdi.