ESOGÜ HASTANESİ ÇALIŞANLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU
8.09.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından "Pilav Günü" etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.’si düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Cumhuriyet Parkı havuz başında gerçekleşti.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN, Prof. Dr. Hakan DEMİRAL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Özcan ÖZDEMİR, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Koray HARMANCI ve Prof. Dr. Engin ÖZAKIN, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin ERBEN, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Yasemin ÖZ, Doç. Dr. Kadir Uğur MERT, Doç. Dr. Göknur YORULMAZ, Doç. Dr. Mehmet Surhan ARDA, Hastane Başmüdürü Mesut SARIBARDAK’ın katıldığı organizasyon, kurum çalışanları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini sağladı. Hasta ve hasta yakınları ile üniversite öğrencilerinin de katılımıyla etkinlik motivasyon kaynağı olurken yorucu iş günün ardından keyifli anların yaşanmasına neden oldu.