ESOGÜ FUTBOL TURNUVASINDA KUPANIN SAHİBİ BELLİ OLDU
14.10.2022

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 28.09.2022 - 12.10.2022 tarihleri arasında düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Üniversite personeli arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasında birinci olan Hastane 1 takımına ödül töreninde üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Mesut SARIBARDAK, Turnuva ikincisi olan Güvenlik takımına Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Timuçin DOĞAN ve üçüncü olan İ.İ.B.F takımına Spor Hizmetleri Birim Sorumlusu Ufuk ŞENER kupalarını takdim etti.

13.10.2022 tarihinde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin ERBEN Hastane 1 takımını makamında misafir ederek ESOGÜ Futbol Turnuvasında göstermiş oldukları başarı için tebrik etti. Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI da yapılan etkinlikte takımın göstermiş olduğu başarı için memnuniyetini dile getirdi.