ESOGÜ HASTANESİ ‘HASTA HAKLARI GÜNÜ’NDE HASTALARINI YALNIZ BIRAKMADI
26.10.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hasta Hakları ve Halkla İlişkiler Birimi        tarafından 26 Ekim Hasta Hakları Günü kutlandı.

Hastane poliklinikler girişinde kurulan stantta hastalara hasta hakları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nurettin ERBEN, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Yasemin ÖZ, Doç. Dr. Mehmet Surhan ARDA ile Hasta Hakları Sorumlusu Esin GÖKALP ve birim personelinin katılımıyla gerçekleştirilen bilgilendirmede; hastaların sorumluluklarından da bahsedilerek, bilgilendirici broşürler dağıtılırken çikolata ikram edildi.

Serviste yatan hastalara yapılan ziyarette hastalar memnuniyetlerini dile getirirken hastalarla yapılan görüşmelerde birimin amacının, sorunların yerinde çözümlenmesi olduğu belirtildi. Hastaların herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, birime başvuruda bulunabilecekleri, hasta ve hasta yakınlarının da hastane kurallarına uymaları gerektiği belirtildi.