ESOGÜ HASTANESİ’NDE YATAN DEPREMZEDELERE ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN ANLAMLI HEDİYE
22.03.2023

ESOGÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Göknur YORULMAZ, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beyhan DURAK ARAS, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pınar YILDIZ ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP; ESOGÜ Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede hastaları ziyaret ettiler. ESOGÜSEM’de düzenlenmiş olan  "Beş Şişle Renkli Çorap Örelim Eğitimi" adı altında hastanede tedavileri süren depremzede misafirlerin üzüntülerini bir nebze hafifletebilmek ve kalplerini ısıtabilmek amacıyla ördükleri çorapları kendilerine hediye ettiler. Ziyaret edilen hastalar hediyelerini kabul ederken memnuniyetlerini dile getirdiler. Hastanede görev yapan öğretim üyeleri tarafından bölgede ihtiyaç duyulan LGS ve YKS kitapları, kutu oyunları ve kalan çorapların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkacağı belirtildi.