ESOGÜ HASTANESİ’NDE 2 AMBULANS HİZMET VERMEYE BAŞLADI
4.09.2023

ESOGÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince tedavi gören hastaların nakil ve transfer işlemleri için temin edilen 1 adet tam donanımlı nakil ambulansının yanında; ESOGÜ Üniversitesi ile Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü Derneği arasında imzalanan protokol gereği; Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü Derneği, Uluslararası Rotary 3662 Bölge Federasyonu, Ankara Koru Rotary Kulübü Derneği ve Güney Kore Rotary Kulüpleri’nin destekleriyle bağışlanan 1 adet hasta nakil aracı da hastanede hizmet vermeye başladı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy; hizmete giren 2 ambulans ile ESOGÜ Hastanesi’nin kapasitesinin daha da artacağını ve daha çok insanımıza hasta nakil ve acil sağlık hizmeti sunma imkânı sağlanmış olacağını belirterek; emeği geçen herkese şükranlarını sundu.