ESOGÜ HASTANESİ ÇALIŞANLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU
14.09.2023

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından "Pilav Günü" etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 9.su düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Cumhuriyet Parkı havuz başında gerçekleşti.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan ERDAĞ, Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN, Prof. Dr. Hakan DEMİRAL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Özcan ÖZDEMİR, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Engin ÖZAKIN ve Prof. Dr. Nilgün KAŞİFOĞLU, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Kadir Uğur MERT, Doç. Dr. Mehmet Surhan ARDA, Doç. Dr. Pınar YILDIZ, Dr. Öğr. Üyesi Gürkan BOZAN ve  Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI’nın katıldığı organizasyon, kurum çalışanları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini sağladı. Hasta ve hasta yakınları ile üniversite öğrencilerinin de katılımıyla etkinlik motivasyon kaynağı olurken yorucu iş günün ardından keyifli anların yaşanmasını sağladı.