ESOGÜ HASTANESİ "KADINLAR GÜNÜ"NDE KADIN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
8.03.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlaması yapıldı. Hastane Başhekimliğinin düzenlediği etkinlikte Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Pınar YILDIZ ve Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI’nın katılımı ile hastanede görev yapan tüm kadın çalışanların ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlandı.

ESOGÜ Hastanesi bünyesinde ve Prof. Dr. Necla ÖZDEMİR Konferans Salonu’nda düzenlenen bu anlamlı kutlama hastanede görev yapan kadın çalışanlar için verilen kokteyl ile sona erdi. Kurum çalışanlarının arasındaki birliğin pekiştirilmesi ve özveri ile görev yapan kadın çalışanlara kurum için değerli olduklarının belirtilmesi amaçlanan etkinlikte hoşça vakit geçiren kadın çalışanlar görev yerlerine keyifli bir şekilde döndüler.