ESOGÜ HASTANESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA PERSONELİNİ VE HASTALARINI YALNIZ BIRAKMADI
15.04.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi Ramazan Bayramı dolayısıyla, hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladı. Ziyaret Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Yıldız, Başmüdür Ayşe Kırcı, ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin Gökalp’in katılımıyla gerçekleşti. Bu anlamlı günde hastaneden şifa bekleyen hastaların morallerini yükseltmek ve yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyarette gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının da bayramı kutlandı. Bayram çikolatası ikram edilerek bayram ziyareti sonlandırıldı. Hasta ve hasta yakınları hastane yönetiminin bayram ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdi.