ESOGÜ HASTANESİ’NDE BAĞIŞ YAPAN HAYIRSEVERLERE PLAKET VERİLDİ
21.09.2021
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, bağışta bulunarak özel oda donanımına maddi katkı sağlayan hayırseverlere plaket verildi.

ESOGÜ Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda yapılan plaket töreninde, açılış konuşmasını ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül yaptı.

Hastaneye sağladıkları katkılardan ötürü hayırseverlere teşekkür eden Prof. Dr. Hasan Gönen, bağışların hizmet kalitesi ve hasta memnuniyeti için büyük önem taşıdığını belirtti. Prof. Dr. Başar Sırmagül,  Eskişehir ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen pek çok hastaya hizmet veren ESOGÜ Hastanesi’nin daha iyi hizmet sunabilmesi için bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Hastane özel oda donanımına maddi katkı sağlayan yardımseverler;  Hamit Yüzügüllü, Gülsüm Kahya, Şahin Kahya, Macide Ceylan, Abdülkadir Ceylan, Ayşe Karacasu, Ahmet Karacasu, Eylem Karacasu, Metin Karacasu, Ayşe Dudu Yener, Seydi Yener, Sema Yener, Aydın Yener, Sabiha Sezer, Marshall Boya A.Ş., Eldem A.Ş., Vedia Özçelik, Ali Özçelik, Şükriye Şaylısoy, Bilim Madencilik ve İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş.’ye  plaketleri; ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Başhekim Prof. Dr. Başar Sırmagül, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali Arslantaş ve Prof. Dr. Koray Harmancı, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çınar Yenilmez ve ESOGÜ Hastanesi Başmüdürü Mesut Sarıbardak  tarafından takdim edildi.

Törenin ardından, girişlerinde bağışçıların isimlerinin bulunduğu servis toplu halde gezildi. Bağışçılar teşekkür panosuna bakarken duygulu anlar yaşadı.