ESOGÜ HASTANESİ’NDE ANNELER GÜNÜ VE HEMŞİRELER GÜNÜ UNUTULMADI
13.05.2024
Öne çıkan görsel

      Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yatan ve tedavi görmekte olan tüm anneler ve anne adaylarının Anneler Günü gül takdim edilerek kutlandı.
     Anneler Günü dolayısıyla hastane servislerindeki ziyaretlere, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emine GÜMÜŞSOY, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Pınar YILDIZ, ESKAM Müdürü Prof.Dr. Canan AKAY, Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep AKGÖZLÜ, Sağlık Hizmetleri Müdürü Yardımcıları Elif AYDIN, Sevgi SEZER ve Hastane Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin GÖKALP’den oluşan ekip katıldı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren anneler ve anne adayları hastane yöneticilerine teşekkür ettiler. 12 Mayıs tarihinin aynı zamanda Hemşireler Günü olması dolayısıyla, hastane yöneticileri ziyaret ettikleri servislerde görev yapan hemşirelerin de Hemşireler Günü’nü gül ile kutlayarak, zor şartlarda fedakârca çalışan ve sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sunumuna katkıda bulunan hemşirelere teşekkür ettiler.