ESOGÜ HASTANESİ'NDE HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI
20.05.2024
Öne çıkan görsel

    Hemşirelik Haftası dolayısıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hastanede çalışan hemşireler için kutlama düzenlendi.

Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep AKGÖZLÜ, yoğunluk nedeniyle zor dönemlerden geçildiğinin farkında olduklarını üniversite hastanesi olunması nedeniyle bölgedeki herkese hizmet verildiğini, hemşirelerimizin ve diğer sağlık çalışanlarının çabasıyla daha iyi yerlere gelineceğine inandığını belirtirken tüm hemşirelerin gününü kutladı. Hastane Başhekim Yardımcısı Doç.Dr.Gürkan BOZAN, hastanede çalışan ekibin çok önemli olduğunu, hemşirelerin kendilerini ilgilendiren tüm sorunlarla bire bir ilgilendiğini ve tüm hastalar ve hastane çalışanları için hemşirelerin çok değerli olduğunu ileterek hemşirelerin bu önemli günlerini kutladı.

Konuşmaların ardından verilen kokteyl ve anı fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte ESOGÜ Hastanesi hemşireleri keyifli saatler geçirdi.