ESOGÜ HASTANESİNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ
17.07.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalına yaptıkları maddi ve manevi katkılarından dolayı “Bir El de Sen Ver” Yardım Gönüllüleri ve 222 Eskişehir Motosiklet Derneğine teşekkür amaçlı plaket töreni düzenlendi. Başhekimlik toplantı salonunda düzenlenen törene Başhekim H. Hüseyin Gürsoy, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Yıldız, Doç. Dr. Gürkan Bozan, Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Zeynep Canan Özdemir, Hastane Başmüdürü Ayşe Kırcı, Sağlık Hizmetleri Müdürü Zeynep Akgözlü, Sağlık Hizmetleri Müdür Yardımcısı Nihal Baysal, Çiğdem Özdemir ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Esin Gökalp katılım sağladı.