HASTANE PERSONELİNE TEŞEKKÜR TÖRENİ DÜZENLENDİ
21.09.2021

29.03.2017 tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma  Hastanesi’nde elektrik kontağından kaynaklanan yangında hastane personeli’nin göstermiş olduğu hassasiyet ve özverili çalışmaları için teşekkür toplantısı düzenlendi.Açılış konuşmasını yapan Başhekim Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL gerçekleşen yangında özverili ve fedakar bir duruş gösteren tüm personele teşekkürlerini iletti. Başhekim Yardımcısı  Prof. Dr. Elif DOYUK KARTAL,  Başhekim Yardımcısı  Doç. Dr. Nurdan ACAR,   Başhekim Yardımcısı   Doç. Dr. Mahmut ÖZDEMİR,  Hastane Başmüdürü Mesut SARIBARDAK, Hastane Müdürü Harun YOLDAŞ ve Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin DANACI’nın katılımlarıyla gerçekleşen törende emeği geçen personele teşekkür belgeleri takdim edildi.