ESOGÜ HASTANESİ’NDE EMEKLİLİK TÖRENİ
21.09.2021
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 2015 – 2017 yılları arasında emekli olan personele Hastane Başhekimliği tarafından Prof. Dr. Necla Özdemir Konferans Salonunda emeklilik töreni düzenlendi.

 

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar SIRMAGÜL emekli olan personele bugüne kadar hastaneye verdikleri hizmetler için teşekkür ederken, onlardan emekliliği yeni ve belki de daha üretken bir dönemin başlangıcı olarak kabul etmelerini, sevdikleriyle vakit geçirmelerini istedi.40 yılın üzerinde görev yapan personelin yeni dönemlerini kutlayarak saygılarını iletti.

Ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan GÖNEN, emekli olan personele hastaneye bugüne kadar verdikleri hizmetler için teşekkür etti ve yakınlarıyla birlikte huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.

Emekliye ayrılan Nurdan KIRCA SEZER, Serpil ATLAN, Sevim ACAR KURUN, Yücel OKATALI emekli olan 43 personel adına yaptıkları konuşmalarda ESOGÜ Hastanesi’ne uzun yıllar hizmet verdiklerini, bu süre zarfında da çalışma arkadaşlarıyla el ele pek çok zorluğun üstesinden geldiklerini ve güzel günleri birlikte yaşadıklarını söyledi. Kendilerinin artık hizmet bayrağını gençlere teslim ettiklerini belirtip gençlerin kurumu daha da ileri götüreceklerine olan inancını ifade ederek kendileri için böyle bir emeklilik töreni organize eden kurum yöneticilerine de teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından emekli personele plaket ve teşekkür belgesi takdim edilirken emeklilik töreni fuayede gerçekleşen ikramla sona erdi.