ESOGÜ HASTANESİ’NE EMZİRME ODASI
21.09.2021

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın katkılarıyla yaptırılan bebek bakım ve emzirme odası hizmete açıldı.

Annelerin bebeklerini emzirmesi, altlarını değiştirilebilmesi ve bakımlarını yapabileceği Bebek Bakım ve Emzirme Odasının açılışı Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif DOYUK KARTALÇocuk Beslenme ve Metabolizma Hastalıkları Bilimdalı Başkanı Prof. Dr. Sultan D. AYDOĞDU ve Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem DİNLEYİCİ tarafından gerçekleştirildi. Çocuk Nörolojisi Bilimdalı Başkanı Doç. Dr. Coşkun YARAR, Hastane Başmüdürü Mesut SARIBARDAK, Hastane Sağlık Hizmetleri Müdürü Burçin DANACI ve Emirdağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı ile vakıf üyelerinin de katıldığı açılışta böyle bir hizmetin hastaneye kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve açılışın anneler günü haftasına denk gelmesi ile annelerimize anlamlı bir hediye verilirken annelerin de bu şekilde bebekleriyle birlikte sosyal hayata kazandırılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.