ESOGÜ HASTANESİ’NDE MS FARKINDALIK HAFTASI İLE İLGİLİ ETKİNLİK YAPILDI
6.06.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Necla ÖZDEMİR Konferans Salonunda MS Hastalığına dikkat çekmek için bilgilendirme ve hasta eğitim toplantısı düzenlendi.

Her yıl 30 Mayıs’ta  tüm dünyada ‘Dünya Multipl Skleroz (MS) Farkındalık Günü’ olarak çeşitli etkinliklerle kutlanan önemli gün için; Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülnur TEKGÖL UZUNER, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferdi KÖŞGER, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur ARMAĞAN, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Cemile BOZDEMİR ÖZEL, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Arş. Gör. Dr. Çağrı GÜLŞEN tarafından bilgilendirmelerde bulunulan toplantıda MS ve Kognisyon, MS ve Beslenme, MS ve Depresyon, MS ve Pilates, MS ve Üriner Cinsel Disfonksiyonlar, MS ve Yoga, MS ve Yorgunluk hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.