ESOGÜ HASTANESİ ÇALIŞANLARI PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından "Pilav Günü" etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10.su düzenlenen etkinlik, ESOGÜ Cumhuriyet Parkı havuz başında gerçekleşti.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN ve Prof. Dr. Emine GÜMÜŞSOY, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Pınar YILDIZ, Doç. Dr. Gürkan BOZAN, Dr. Öğr. Üyesi Emre ÖZKARA ve Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI’nın katıldığı organizasyon, kurum çalışanları arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesini sağladı. Hasta ve hasta yakınları ile üniversite öğrencilerinin de katılımıyla etkinlik motivasyon kaynağı olurken yorucu iş günün ardından keyifli anların yaşanmasını sağladı.