ESOGÜ HASTANESİ'NDE İHTİYAÇ SAHİBİ HASTALAR İÇİN SOSYAL MARKET OLUŞTURULDU
11.10.2024
Öne çıkan görsel

ESOGÜ Hastanesi’nde tedavi gören hastaların ihtiyaçları gönüllüler aracılığıyla hastane Sosyal Hizmet Birimi tarafından temin edilerek ücretsiz bir şekilde hastalara ulaştırılmaktadır.

Hastane Başhekimliği tarafından    Prof. Dr. Servet Bilir Onkoloji Merkezi giriş katında 11.10.2024 tarihinde saat: 11.00'de KRC Elektro Market desteğiyle ‘Tüketen Değil Paylaşan Toplumuz’ sloganıyla karbon ayak izi sürdürülebilirlik sosyal projesi kapsamında ihtiyaç sahibi hastaların hastanedeki ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Sosyal Marketin açılışı yapıldı.

Açılışa Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Bora ÇARMAN, ESOGÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin GÜRSOY, Hastane Başmüdürü Ayşe KIRCI ile KRC Elektro Market Yönetim Kurulu Başkanı Hakan KIRAÇ ve KRC Elektro Market Satın Alma Müdürü Mürüvet YILDIRIM katıldı.

Hastaların hastanede bulundukları sürece ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hizmet verecek olan Sosyal Markette; kimsesiz, yoksul, engelli ve acil şekilde gelen hastaların hastane içerisindeki ihtiyaçlarının ücretsiz şekilde karşılanacağı ve düşük gelirli hastaların ihtiyaç duydukları pijama, iç çamaşırı, terlik ve diş fırçası ile tarak gibi kişisel bakım ürünlerini ücretsiz olarak temin edebileceği belirtildi.